Registreren

Home > Registreren

Welkom bij Maglo NL. Op deze pagina wordt beschreven hoe jij je kunt aanmelden om aankopen te doen op deze site. De prijzen zijn voor beroepsstylistes en studio’s. Ze zijn niet voor consumenten. Consumenten kunnen bestellen op masglo.nl. Om deze reden zul je contact met ons op moeten nemen zodat we je kunnen registreren. Zodra het proces is voltooid, ontvang je van ons je gebruikersnaam en wachtwoord. Hierna kun je direct aan de slag.

Aankopen

Nadat je je nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord hebt gebruikt om in te loggen kun je direct inkopen doen. De prijzen zullen zichtbaar zijn exclusief BTW. De groothandelskortingen worden automatisch ingevoerd en daarnaast zijn er voordelige kits beschikbaar waar nog een extra korting bovenop zit. Dit is handig als je hogere aantallen tegelijkertijd wilt inkopen.

Verzendingen

In het onderstaande formulier zal naar een adres gevraagd worden. Deze kan op de afrekenpagina worden aangepast per bestelling. Producten worden geleverd binnen 5 werkdagen. Mocht een van de producten niet op voorraad zijn, dan zal dit 5 tot 10 werkdagen zijn.

Bijeenkomsten

Er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd. Nieuwe producten worden geïntroduceerd die je meteen kunt uitproberen, er zullen workshops worden gegeven, daarbij is het ook een goede gelegenheid om creatief bezig te zijn met bijvoorbeeld nail-art.

Registreren

Zodra we je informatie hebben ontvangen, ontvang je van ons een mailtje.