Masglo PLUS

Home > Handleidingen > Masglo PLUS

​Het Masglo PLUS Systeem bevat de producten en werkwijze om ​gellak perfect aan te brengen en ​ook weer makkelijk te verwijderen. Het resultaat is mooi gekleurde nagels die gemiddeld twee weken mooi ​blijven. Dit is voornamelijk een studiolijn aangezien het gebruik maakt van een reeks ​producten waarbij bijvoorbeeld een UV of LED lamp essentieel is. Masglo PLUS heeft de volgende voordelen:

  • ​Een groot assortiment aan kleuren.
  • ​Een look die gemiddeld twee weken mooi blijft.
  • ​Werkt met zowel ​UV als LED.
  • De lak is gemakkelijk en snel te verwijderen.
  • Alle Masglo PLUS producten zijn 7 FREE. ​Zeven belangrijke schadelijke stoffen zijn afwezig die je vaak tegenkomt in ​nagelproducten.

​Aanbrengen van Masglo PLUS Gellak

​Indien je een manicure hebt uitgevoerd v​óór de gellak behandeling, let er dan extra goed op dat er geen vetten of oliën achterblijven op de nagels​. Zorg ervoor dat er geen lak meer op de nagel zit en dat deze al in de juiste vorm is gevijld.

gellak-1

STAP 1: Bereid de nagels voor

​Gebruik de Masglo Nail Cleaner om de nagel grondig te reinigen. Vervolgens kun je een ​orange woodstick gebruiken om de nagelriem naar achter te duwen. Gebruik tot slot de ​white block​ om de nagels te bufferen zodat de lak optimaal hecht, wat resulteert in een look die ​lang goed blijft.

gellak-2

​STAP ​2: ​​Maak de nagel schoon

​Voor het schoonmaken van de nagels ​is het belangrijk dat ​deze vrij zijn van bijvoorbeeld stof ​die de hechting van ​de gellak bemoeilijken. Gebruik hiervoor de Masglo PLUS Limpiador​, om de nagel grondig te reinigen. Breng wat Limpiador aan op een ​nail wipe en gebruik deze om de nagel af te nemen. Zorg er ook voor dat de nagelriem goed schoon is. Hoewel optioneel, raden wij de pH ​Balancer aan voor een optimale hechting​.

gellak-3

​STAP ​​3: ​Breng de Base aan

​Breng de Masglo PLUS Base aan met lange stroken vanaf de nagelriem tot het uiteinde van de nagel. Zorg ervoor dat je het uiteinde van de nagel ​volledig afdekt. Probeer in dit proces de huid niet te raken. Laat de Base twee minuten drogen in een UV lamp of ​één minuut in een LED lamp.

​STAP ​​​4: ​Breng de gel​lak aan

Schud de Masglo PLUS kleur​ voordat je deze gebruikt. ​Breng een dunne laag aan van de gewenste Masglo PLUS ​kleur. Gebruik lange streken vanaf de nagelriem tot aan het uiteinde van de nagel. Dek het uiteinde ​goed af​. Laat deze laag twee minuten drogen in ​een UV lamp of één minuut in een LED lamp. Herhaal deze stap​. Let er wel op dat de ​lak op het uiteinde van de nagel niet te dik wordt omdat deze dan eerder loslaat.

​STAP ​​​​​​5: ​​​Breng de Top Coat aan

​Nu dat de nagels van een kleur zijn voorzien, brengen we een gulle laag van Masglo PLUS Brillo aan om ze te voorzien van een bescherm​ende glanslaag die ze ​weken mooi zal houden. Gebruik wederom lange stroken vanaf de nagelriem tot aan het uiteinde en dek het uiteinde goed af. Laat deze laag twee minuten drogen in een UV lamp of één minuut in een LED lamp.

​STAP ​​​​​​​6: ​​​​Rond de nagels af

​​Het enige dat ons nog resteert, is het wegwerken van de kleeflaag. Gebruik hiervoor de Masglo PLUS Abrillantador. Breng wat van dit product aan op een nail wipe en neem de nagel goed af.


​Verwijderen van Masglo PLUS ​Gellak

STAP 1: Bereid de nagel voor

​Gebruik een ​white block om ​de nagel ​te bufferen. Doe dit tot de glans van de nagels is verdwenen.

STAP ​2: ​Plaats de aluminium wrap

​Gebruik de aluminium wraps voor het verwijderen van de ​Masglo PLUS gellak. Week het textiel in de wraps met de Masglo PLUS Removador en plaats ​deze ​meteen op de nagel. Wikkel de vinger strak in het aluminium, zodat er goed contact is tussen de nagel en de remover.

STAP ​​3: ​​​Verwijder de aluminium wrap

​​Afhankelijk van de de dikte van de ​gellak, duurt het 8 tot 12 minuten voordat de ​laag is losgeweekt. Verwijder de wrap door te drukken op het textiel. Terwijl je deze langzaam van de vinger af trekt, beweeg je deze goed van links naar rechts. Mocht de laag er niet helemaal af zijn gekomen, dan kun je orange woodsticks gebruiken om de resten te verwijderen. In het uiterste geval kun je een white block gebuiken voor ​​het restant​.