Masglo Nagellak

Home > Handleidingen > Masglo Nagellak

​Met een enorme verzameling van uiteenlopende kleuren is er altijd iets dat past bij jouw klanten, ongeacht de gelegenheid. De producten zijn makkelijk aan te brengen en net zo makkelijk te verwijderen. Deze producten zijn ook geschikt voor consumenten. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld aan een klant met dunne nagels, een verzorgende base ​kunt verkopen of een remover die de nagel en omringende huid voedt.

  • Meer dan 200 uiteenlopende kleurtjes
  • Alle Masglo producten zijn ​5 FREE. ​​Vijf belangrijke schadelijke stoffen zijn afwezig die je vaak tegenkomt in nagelproducten.
  • De top coat is beschikbaar in meerdere unieke ​effecten, zoals glitter en mat.
  • ​De ​base coats bevatten ingrediënten​ die goed zijn voor de huid en de nagels.
  • De removers bevatten geen aceton en hebben daarbij elk een eigen verzorgend effect.
  • ​Deze producten zijn geschikt voor verkoop aan de consument.

​Aanbrengen van de nagellak

nagellak-1

STAP 1: ​​​​Bereid de nagel voor

​​Gebruik de Masglo Nail Cleaner om de nagel grondig te reinigen. Vervolgens kun je een ​orange woodstick gebruiken om de nagelriem naar achter te duwen. ​Om de nagel goed voor te bereiden voor een optimale hechting, kun je de pH Balancer​ toevoegen.

nagellak-2

STAP 2: ​Breng de base coat aan

​Nu de nagel klaar is voor de behandeling, kun je een van de verzorgende base coats uitkiezen en deze met minimaal drie streken aanbrengen. Zorg ervoor dat je het uiteinde van de nagel goed af​dekt. Laat de base 1 minuut drogen.

nagellak-3

STAP ​3: ​Breng de ​nagellak aan

De nagellakflesjes van Masglo hebben een lange dop. Deze kun je gebruiken om de flesjes ondersteboven te draaien tussen je handen. Hierdoor ​worden de componenten goed gemengd en ​blijven er geen belletjes in de lak. ​Kies de gewenste kleur en breng deze aan in minimaal drie stroken. Gebruik een gulle hoeveelheid en dek wederom het uiteinde van de nagel goed af. Laat de lak 1 minuut drogen. Herhaal dit, maar dan met een ​normale laag i.p.v. een dikke laag. Laat ook deze 1 minuut drogen.

nagellak-4

STAP ​4: ​Breng de ​topcoat aan

Een topcoat beschermt de lak tegen bijvoorbeeld stoten, waardoor deze langer meegaat. ​Naast de gewone topcoat, zijn er ook coats met een mat, leer- of glittereffect. Ook is er een gel coat die de nagellak lang mooi houdt zonder dat hier een UV of LED lamp voor nodig is. Breng voorzichtig de coat aan en vergeet het uiteinde niet af te dekken. Laat deze coat 1 minuut drogen. Probeer zeker een halfuur nergens tegenaan te stoten. Je kunt eventueel de Quick Dry Spray gebruiken om de nagels direct te laten drogen.

Om de lak lang goed te houden is het belang​rijk dat je de flesjes zoveel mogelijk afgesloten houdt. Als je de opening van ​het flesje wilt schoonmaken, gebruik dan een ​nail wipe met nagelverdunner van Masglo. Andere verdunners zouden eventueel de structuur van de lak kunnen aantasten. Als de lak na lange tijd open te hebben gestaan dik is geworden, dan kun je 1 of 2 druppen van de Masglo nagelverdunner toevoegen. Schudt het flesje goed en laat deze 6 uur rusten. Wij raden je af om dit meer dan één keer per flesje te doen.