Probeer onze producten gratis uit

Home > Probeer onze producten gratis uit

Beste styliste, leuk dat je geïnteresseerd bent in de producten van Masglo. We zijn ervan overtuigd dat onze collectie je ervaring als specialiste zal versoepelen door simpelweg kwaliteit te leveren die beter is dan dat je gewend bent.

Voor wie is dit?

Ben jij een beroepsstyliste of geslaagd voor een cursus bij Beauty Links, Curso Catalina of Masglo? Dan kom je eigenlijk automatisch in aanmerking. Het maakt niet uit of je werknemer bent, ZZP’er of eigenaar van je eigen studio. Zolang je graag je klanten een goede behandeling wilt geven en het jezelf zo makkelijk mogelijk wilt maken, helpen we je graag.

Wat gaan jullie doen?

Als je besluit onze producten gratis uit te proberen, maken we een afspraak op een dag die jou goed uitkomt. Het enige dat je moet doen is een model bij je hebben. Een van onze specialistes komt vervolgens bij jou langs met de producten die jij graag zou willen uitproberen. Dit kan nagellak zijn in de gewenste kleur,  maar ook gellak, gel voor extensions, acryl, manicurekits en andere producten die we leveren. Vervolgens krijg je een workshop. We leggen je alles uit wat je moet weten en geven jou ook de kans om te experimenteren.

Na twee weken nemen we vervolgens contact met je op om te horen hoe het is verlopen. Mocht je tevreden zijn en inderdaad het verschil merken t.o.v je oude materiaal, dan zullen we je toegang geven tot onze producten op deze site. Dit betekent dat je meteen kunt bestellen en gebruik kunt maken van jouw nieuwe salonaanwinst.

Waarom doen jullie dit?

Bij Masglo zijn we ervan overtuigd dat, zodra je van onze producten gebruik maakt, je een duidelijk verschil merkt met je oude producten. Niet alleen zal het je werk aangenamer maken, maar ook je klanten zullen het verschil merken. Het zal een ervaring zijn die ze niet gewend zijn. Daarbij zullen de resultaten je klanten twee keer doen nadenken voordat ze een goedkopere salon in de wijk zullen opzoeken. Door jouw de kans te geven om dit te ondervinden, hopen we aan de start te staan van een voorspoedige relatie.

Ik wil het proberen.

Zodra het onderstaande formulier is verzonden, nemen we zo snel mogelijk contact op. We spreken een datum af en zullen bij jou langskomen met de spullen die je zou willen uitproberen. Mochten er meer stylistes aanwezig zijn, dan mogen zij ook meedoen. Je kunt ze dan een link naar deze pagina opsturen, zodat we ook voor hen de juiste spullen kunnen meenemen.